Offerte aanvragen

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Voorbeeldrapport

Vraag een gratis voorbeeldrapport aan.

Voorbeeldrapport

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Succes begint met een goed product

Elk product knokt om de gunsten van de consument. Dat vraagt van de producent een uitgekiende strategie waarbij onder meer kwaliteit, presentatie, verpakking en prijs de wapens zijn. Welke mix biedt de overwinning?

De specialist in productonderzoek

Gelukkig laat succes zich uitstekend voorspellen. Want of het nu gaat om A-merken of huismerken, om bestaande producten of productintroducties, om food of non-food, de IvoMar producttest brengt de mening van de consument haarscherp in beeld. Hiermee krijgt u een betrouwbare indruk hoe de consument in de praktijk op uw product zal reageren. Het vormt de beste basis voor uw marketinginspanningen.

Kennis van het terrein

IvoMar Marktonderzoek B.V. is een marktonderzoekbureau dat volledig is gespecialiseerd in productonderzoek. Daar is onze hele organisatie op afgestemd. Dit stelt ons in staat om uw onderzoeken snel, efficiënt en tegen sterk concurrende prijzen uit te voeren. Doorgaans ligt acht werkdagen na levering van de testproducten ons rapport al bij u op tafel, betrouwbaar, helder en to the point.

Methoden met bewezen succes: in-home en op locatie

IvoMar Marktonderzoek B.V. hanteert verschillende vormen van productonderzoek volgens een aantal unieke methoden. De belangrijkste methoden zijn in-home onderzoek (respondenten proberen het product thuis), onderzoek op locatie en online onderzoek. Deze drie vormen worden onder de knop Methoden uitgebreid besproken. Bij al deze onderzoekmethoden zijn vele doelgroepselecties mogelijk. Bovendien bestaat de mogelijkheid om ook kinderen in het onderzoek te betrekken door middel van een apart kinderformulier.

Betrouwbare cijfers om rekening mee te houden

Wij hebben in Nederland circa dertig verschillende winkelcentra geselecteerd naar inkomensspreiding, urbanisatiegraad, regionale spreiding, etc. Hier benaderen onze enquêtrices respondenten op basis van de opgestelde doelgroepcriteria. Betrouwbare resultaten, want wij garanderen bij in-home onderzoek een respons van minimaal 70%, terwijl de steekproef een representatief beeld geeft van de bevolking. Voor locatieonderzoeken en straatinterviews geldt dat de respondenten ter plekke aan het onderzoek deelnemen. Voor elk onderzoek worden weer nieuwe respondenten geselecteerd, zodat ook in dat opzicht de objectiviteit uitstekend is gewaarborgd.

Meetinstrumenten met bewezen succes

U wilt natuurlijk weten wat de consument van uw product vindt en wat uw belangrijkste afzetgroepen zijn. Voor beide vragen hebben wij betrouwbare indices ontwikkeld: de IvoMar Productindex ® en de IvoMar Koopindex ®. Deze indici worden onder de knop 'Methoden' uitgebreid toegelicht.

Een zekere koers voor uw marketingstrategie

IvoMar Marktonderzoek B.V. is het enige marktonderzoekbureau in Nederland dat volledig is gespecialiseerd in productonderzoek. Betaalbare tests met een eigen aanpak, eigen meetinstrumenten en vaak een tailormade uitvoering. Een unieke werkwijze die steeds meer producenten en retailers leren kennen als een onmisbare informatiebron in de strijd om de consument.