Offerte aanvragen

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Voorbeeldrapport

Vraag een gratis voorbeeldrapport aan.

Voorbeeldrapport

Online onderzoek (via IvoMar iPanel ®)

Online onderzoek

Wat is het IvoMar iPanel ®?

Het IvoMar iPanel ® is een panel voor internetonderzoek en bestaat inmiddels uit vele duizenden personen. Deze mensen stromen veelal binnen via onze reguliere in-home of locatieonderzoeken. Het gaat vrijwel altijd om personen die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse boodschappen. Van deze groep mensen wordt een groot aantal gegevens bijgehouden; niet alleen de gebruikelijke achtergrondgegevens als leeftijd en geslacht, maar ook het gebruik van producten en merken wordt uitgebreid geregistreerd.

Waarvoor kan ik het IvoMar iPanel ® onder andere gebruiken?

Het IvoMar iPanel ® is breed inzetbaar. Natuurlijk kan het worden gebruikt voor concepttesten, waarbij de deelnemers verpakkingen en omschrijvingen beoordelen. Daarnaast wordt het panel veel gebruikt voor in-home testen: deelnemers proberen thuis een product dat wij naar hen hebben opgestuurd om vervolgens online de vragenlijst in te vullen. Uiteraard is het ook mogelijk deze twee te combineren: eerst online een conceptgedeelte met aansluitend in dezelfde groep een in-home gedeelte.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van het IvoMar iPanel ®? 

1. Het panel is vooral opgebouwd uit consumenten die via onze reguliere in-home en locatieonderzoeken landelijk gespreid zijn geselecteerd. Al deze mensen zijn op straat aangesproken, waardoor we kunnen spreken van echte consumenten en niet van een a-typische groep die toevallig veel op internet doet.
2. Het IvoMar iPanel ® is voor vele onderzoeksvormen inzetbaar: voor concepttesten, voor het beoordelen van audio- en/of videomateriaal, maar ook voor in-home onderzoek waarbij wij het te testen product naar de panelleden opsturen.
3. Doordat we zeer veel achtergrondgegevens van onze panelleden registreren, inclusief gebruik van producten en merken, zijn uitgebreide selecties mogelijk.
4. De doorlooptijd is relatief kort: doorgaans is het rapport al binnen een week gereed.
5. Onderzoeken in de IvoMar ScanTest ® kennen lage prijzen.

Hoe gaat het IvoMar iPanel ® in z'n werk?

Via e-mail worden respondenten voor een onderzoek uitgenodigd. Omdat we met betrekking tot het productgebruik veel gegevens van elke respondent registreren, kunnen we eenvoudig de juiste groep selecteren. Deelnemers vullen de vragenlijst online in. Afhankelijk van het type onderzoek, zoals een concepttest of een in-home test is, de gewenste respons doorgaans binnen één tot enkele dagen gerealiseerd. Aansluitend maken wij het rapport, dat u in de regel binnen een week na aanvang van het onderzoek per e-mail wordt toegestuurd.

Welke producten kunnen worden meegenomen?

Voor in-home onderzoek via het IvoMar iPanel ® geldt dat producten zowel blind als as marketed kunnen worden getest. Gekoelde of diepvriesproducten kunnen niet via het IvoMar iPanel ® worden getest, dit is alleen mogelijk bij reguliere in-home onderzoeken. Er kan voor monadisch onderzoek (één product) worden gekozen, of voor vergelijkend onderzoek (twee producten).

Hoe nu verder?

Neemt contact op voor meer informatie of bekijk onze kant en klare oplossing: de IvoMar IntroScan ®.